We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Glutenfree pestomuffins

Baking
30 min
Antall porsjoner: 12
Våre muffins er et supergodt mellommåltid og perfekt å ha med på tur. Disse matmuffinsene er glutenfrie og toppet med pesto og tomat.

Ingredienser

1 dl Helios quinoa mel
5 dl Mandelmel
2 ss Maisstivelse
2 ts Helios bakepulver
2 egg
1 ½ dl vann
½ ts salt
½ dl Helios olivenolje
1 ts Helios oregano
1 glass Helios pesto
6 små tomater, deles i to

Instruksjoner

Skru ovnen til 200°.
Sett muffinsformer på en bakeplate.
Bland de forskjellige meltypene med bakepulver.
Pisk eggene i en egen bolle og bland med salt, oregano og vann.
Tilsett melblandingen og rør.
Hell blandingen i muffinsformer og legg pesto og en halv tomat i midten på toppen av hver muffins.
Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Ta muffinsene ut av ovnen og spis dem varme eller la dem avkjøles.

Lignende oppskrifter