Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Hvit påskesjokolade med gurkemeie
Snacks
60 min
Antall porsjoner:
Perfekt påskesnacks!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
60 g kakaomasse
3 ss Helios Kokosmelk
2 ss Helios Mandelsmør
4 ss Helios Lønnesirup
2 ss Helios Kokossukker
2 tsp Helios Gurkemeie
Klype Helios Vaniljepulver
Klype Helios Himalayasalt
Smelt kakaomassen forsiktig på lav varme.
Rør inn resten av ingrediensene, en etter en.
Hell massen over i en silikonform med eggformede figurer.
Sett formen inn i fryseren og la de stå i minst 30 minutter.
Server og nyt!
Oppbevares i kjøleskapet.
Ingredienser
60 g kakaomasse
3 ss Helios Kokosmelk
2 ss Helios Mandelsmør
4 ss Helios Lønnesirup
2 ss Helios Kokossukker
2 tsp Helios Gurkemeie
Klype Helios Vaniljepulver
Klype Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Smelt kakaomassen forsiktig på lav varme.
Rør inn resten av ingrediensene, en etter en.
Hell massen over i en silikonform med eggformede figurer.
Sett formen inn i fryseren og la de stå i minst 30 minutter.
Server og nyt!
Oppbevares i kjøleskapet.
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Gurkemeie
25 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Lakris- og mandelsmørkuler
Daddel-snack
Frokostbarer med bjørnebær
Bakte epler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent