We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Sjokolade med karamellkrokan

Dessert
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

100 g mørk sjokolade
2 ss Helios Mandler
1 ss Helios Kokosblomstsukker
1/2 ts smør

Instruksjoner

Grovhakk mandler.
Ha mandler, smør og kokosblomstsukker i en liten stekepanne på middels varme.
Rør rundt til smøret og sukkeret er smeltet.
Hell over på et bakepapir og la stivne.
Smelt sjokolade over vannbad.
Hakk karamellmandlende i finere biter.
Hell sjokolade over i ei form kledd med folie.
Bruk gjerne ei form som er ca like stor som sjokoladeplaten du bruker.
Strø karamellmandlene over og sett til avkjøling i kjøleskap i minst 30 min.

Lignende oppskrifter