We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Bananmuffins med peanøttsmør

Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Saftige, enkle og gode bananmuffins med peanøttsmør og sjokolade. Har du noen overmodne bananer er det ingen tvil om hva du skal lage!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2,5 modne bananer
2 stk egg
50 g honning
2 ss melk
200 g Helios peanøttsmør
50 g hvetemel
1 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts vaniljesukker
100 g mørk sjokolade

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 180 grader.
Mos bananene. I en bolle pisker du lett sammen eggene og tilsetter melk. Bland så eggene og melken sammen med bananene. Tilsett honning. Til slutt blander du inn peanøttsmøret.
2. I en bolle blander du sammen hvetemel, bakepulver, kanel og vaniljesukker. Tilsett bananblandingen og rør sammen. Del sjokoladen i mindre biter og bland inn i deigen.
3. Fordel deigen i muffinsformer og stek midt ovnen i ca 15-20 minutter til de er godt stekt. Avkjøl på rist og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter