We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Biscotti med mandler

Dessert
60 min
Antall porsjoner:
Biscotti er den perfekte kaffekaken eller som ett ekstra tilbehør på kakefatet.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

150 g Helios Lyst Rårørsukker
100 g økologisk smør
3 økologiske egg
450 g Helios Siktet Speltmel
2 ts Helios Bakepulver
1/2 t salt
200 g Helios Mandler, grovhakket

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 180 grader
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt.
Tilsett eggene, ett av gangen og bland godt mellom hvert egg.
I en egen bolle blander du sammen mel, bakepulver og salt.
Hell over eggeblandingen og bland sammen.
Tilslutt blander du inn grovhakkede mandler.
Del deigen i to og rull ut to pølser (ca 30 cm lange) og legg over på ett stekebrett med bakepapir.
Trykk de ned slik at de blir ca 7 cm brede.
Sett i ovnen og stek i ca 30 minutter.
Ta brettet ut av ovnen og la de avkjøles i ca 10 minutter før du deler i skiver.
Ett sted mellom 23-26 skiver pr. pølse.
Fordel skivene på stekebrettet, sett inn i ovnen og stek i fem minutter før du tar de ut og snur og steker videre i 5 minutter.
Avkjøles på rist.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter