Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Brownies med salt karamell
Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Alle trenger litt sjokolade i blant!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
1 cup Helios Speltmel
1/2 cup Helios Kokossukker
1/2 cup Råkakao
1 ts Helios Bakepulver
Klype Helios Vaniljepulver
Klype salt
1/2 cup Helios Moste Epler
1/2 cup Helios Kokosolje
1/4 til 1 cup havremelk (eller lignende)
Salt karamell saus
5 ss Helios Mandelsmør
5 ss Helios Lønnesirup
4 ss Helios Kokosolje
Klype salt
Klype Helios Vaniljepulver
Brownie
Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland sammen speltmel, kokossukker, råkakao, bakepulver, vaniljepulver og salt sammen i en bolle.
Vend inn moste epler og kokosolje og bland alt godt sammen.
Tilsett nok havremelk til at blandingen blir «klissete» og bland godt sammen.
Hell deigen over i en ildfast form dekket med bakepapir og stek i ca. 10-15 minutter.
La den avkjøle seg i ca. 10 minutter.
Salt karamell saus
Ha alle ingrediensene i en stekepanne og varm det opp mens du rører konstant.
Kok det opp til du ser små bobler, og etter ca. 30 sekunder med bobling skrur du av varmen og setter stekepannen til side.
Hell karamellsausen over den stekte brownien sammen med noen bringebær og knuste nøtter.
Ingredienser
1 cup Helios Speltmel
1/2 cup Helios Kokossukker
1/2 cup Råkakao
1 ts Helios Bakepulver
Klype Helios Vaniljepulver
Klype salt
1/2 cup Helios Moste Epler
1/2 cup Helios Kokosolje
1/4 til 1 cup havremelk (eller lignende)
Salt karamell saus
5 ss Helios Mandelsmør
5 ss Helios Lønnesirup
4 ss Helios Kokosolje
Klype salt
Klype Helios Vaniljepulver
Instruksjoner
Brownie
Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland sammen speltmel, kokossukker, råkakao, bakepulver, vaniljepulver og salt sammen i en bolle.
Vend inn moste epler og kokosolje og bland alt godt sammen.
Tilsett nok havremelk til at blandingen blir «klissete» og bland godt sammen.
Hell deigen over i en ildfast form dekket med bakepapir og stek i ca. 10-15 minutter.
La den avkjøle seg i ca. 10 minutter.
Salt karamell saus
Ha alle ingrediensene i en stekepanne og varm det opp mens du rører konstant.
Kok det opp til du ser små bobler, og etter ca. 30 sekunder med bobling skrur du av varmen og setter stekepannen til side.
Hell karamellsausen over den stekte brownien sammen med noen bringebær og knuste nøtter.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Helios Eplemos Usøtet
360 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent