We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Brownies med spelt og valnøtter
Dessert
30 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør: Caroline Schjærve
280 g økologisk smør
1 dl økologisk kakao
4 økologiske egg
4 dl Helios Rårørsukker
1 dl Helios Lønnesirup
2,5 dl Helios Siktet speltmel
1/2 ts. salt
2 ts Helios Vaniljepulver
En god håndfull hakkede Helios Valnøtter
Smelt smøret og ha i kakao.
Visp egg og sukker til eggedosis og bland inn sjokoladesmøret forsiktig.
Sikt i melet og tilsett salt og vaniljesukker.
Du kan enten blande inn nøttene i røren, eller strø dem over kakene etter steking.
Stek kaken på 175 grader i 15 – 20 min.
Husk at den skal være fuktig, så ikke stek den for lenge!
Ingredienser
280 g økologisk smør
1 dl økologisk kakao
4 økologiske egg
4 dl Helios Rårørsukker
1 dl Helios Lønnesirup
2,5 dl Helios Siktet speltmel
1/2 ts. salt
2 ts Helios Vaniljepulver
En god håndfull hakkede Helios Valnøtter
Instruksjoner
Smelt smøret og ha i kakao.
Visp egg og sukker til eggedosis og bland inn sjokoladesmøret forsiktig.
Sikt i melet og tilsett salt og vaniljesukker.
Du kan enten blande inn nøttene i røren, eller strø dem over kakene etter steking.
Stek kaken på 175 grader i 15 – 20 min.
Husk at den skal være fuktig, så ikke stek den for lenge!