We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Enkel eplepai

Baking
45 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

220 g hvetemel (eller 150 g jyttemel for glutenfritt)
100 g Helios Havregryn
2 ts Helios Bakepulver
150 g smør
125 g Helios Kokosblomstsukker
4 epler
3 ss Helios Koksblomstsukker
2 ts Kanel

Instruksjoner

Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
Bland mel, havregryn, bakepulver og sukker sammen med mykt smør i terninger.
Bruk gjerne en kjøkkenmaskin, eller knip det sammen med fingrene.
Trykk deigen ut i en paiform, spar gjerne litt til å smuldre på toppen.
Legg epler i tynne skiver i ett lag, strø over litt kanel og sukker og gjenta.
Smuldre resten av deigen over og sett eplepaien inn i ovnen.
Stek eplepaien midt i ovnen i ca 25 min.
Server lun eplepai med iskrem, vispet krem eller vaniljekesam.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter