Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Frokostbarer med bjørnebær
Frokost & Mellommåltid
60 min
Antall porsjoner:
På jakt etter en litt annerledes frokost? Sjekk ut denne oppskriften på frokostbarer med bjørnebær!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
Bunn
1 cup Helios Havregryn (lages om til havremel)
1 cup Helios Havregryn
1/2 cup Helios Lønnesirup
3 ss Helios Kokosolje
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
Klype salt
Syltetøy
4 cups (400 gram) frosne bjørnebær
5 ss Helios Lønnesirup
1/4 cup Helios Chiafrø
2 ss saft fra en lime
Klype Helios Vaniljepulver
Topping
1 cup Helios Havregryn
1/4 cup Helios Lønnesirup
5 ss Helios Mandelsmør
3 ss Helios Kokosolje
Forvarm ovnen på 175 grader.
Ha 1 cup havregryn i en blender og miks til det blir til havremel (ca 30 sekunder).
Ha alle ingrediensene for bunnen i en bolle og bland det godt sammen.
Spre blandingen ut i bunnen av en liten form med bakepapir og stek i ca 15 minutter.
Ha de frosne bjørnebærene og lønnesirupen i en stekepanne på middels varme og småkok til det blir «sausete».
Skru av varmen og bland inn chiafrø, limesaft og vanilje. Rør godt til det blir «tykt» som syltetøy.
Hell bjørnebærsyltetøyet jevnt ut over den avkjølte bunnen.
Bland alle toppingingrediensene godt sammen i en bolle og spre det jevnt ut over syltetøylaget i formen.
Stek i ca 10 minutter eller til toppen er blitt gyllen.
Avkjøl og kutt opp i firkanter.
Ingredienser
Bunn
1 cup Helios Havregryn (lages om til havremel)
1 cup Helios Havregryn
1/2 cup Helios Lønnesirup
3 ss Helios Kokosolje
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
Klype salt
Syltetøy
4 cups (400 gram) frosne bjørnebær
5 ss Helios Lønnesirup
1/4 cup Helios Chiafrø
2 ss saft fra en lime
Klype Helios Vaniljepulver
Topping
1 cup Helios Havregryn
1/4 cup Helios Lønnesirup
5 ss Helios Mandelsmør
3 ss Helios Kokosolje
Instruksjoner
Forvarm ovnen på 175 grader.
Ha 1 cup havregryn i en blender og miks til det blir til havremel (ca 30 sekunder).
Ha alle ingrediensene for bunnen i en bolle og bland det godt sammen.
Spre blandingen ut i bunnen av en liten form med bakepapir og stek i ca 15 minutter.
Ha de frosne bjørnebærene og lønnesirupen i en stekepanne på middels varme og småkok til det blir «sausete».
Skru av varmen og bland inn chiafrø, limesaft og vanilje. Rør godt til det blir «tykt» som syltetøy.
Hell bjørnebærsyltetøyet jevnt ut over den avkjølte bunnen.
Bland alle toppingingrediensene godt sammen i en bolle og spre det jevnt ut over syltetøylaget i formen.
Stek i ca 10 minutter eller til toppen er blitt gyllen.
Avkjøl og kutt opp i firkanter.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Helios Mandelsmør Lyst
250 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent