Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Glutenfri kakemenn
Baking
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
300 g Helios Lys bakemiks
3 ts hornsalt
1/2 ts Helios Bakepulver
2 ts Helios Vaniljepulver
Ca. 1 dl Helios Agavesirup
1 klp Helios Himalayasalt
1 økologisk egg
30 g rapskokos (eller mykt smør)
0,5 dl økologisk melk
Bland smør og agavesirup godt sammen med visp.
Tilsett det tørre men hold igjen litt mel.
Klekk i egget og kna det forsiktig men godt sammen!
Tilsett resten av melet og melken.
Juster deigen med enten mer mel eller melk slik at den blir fin å jobbe med og ikke for tørr!
Form deigen til en ball og legg i plastfolie i kjøleskapet natten over.
La deigen hvile ca. 30 min på benken før du begynner å kjevle den ut. (Ca. 1/2 cm tykk leiv)
Trykk ut figurer og stek på 175 grader ca. 10-12 min
Ingredienser
300 g Helios Lys bakemiks
3 ts hornsalt
1/2 ts Helios Bakepulver
2 ts Helios Vaniljepulver
Ca. 1 dl Helios Agavesirup
1 klp Helios Himalayasalt
1 økologisk egg
30 g rapskokos (eller mykt smør)
0,5 dl økologisk melk
Instruksjoner
Bland smør og agavesirup godt sammen med visp.
Tilsett det tørre men hold igjen litt mel.
Klekk i egget og kna det forsiktig men godt sammen!
Tilsett resten av melet og melken.
Juster deigen med enten mer mel eller melk slik at den blir fin å jobbe med og ikke for tørr!
Form deigen til en ball og legg i plastfolie i kjøleskapet natten over.
La deigen hvile ca. 30 min på benken før du begynner å kjevle den ut. (Ca. 1/2 cm tykk leiv)
Trykk ut figurer og stek på 175 grader ca. 10-12 min
Relaterte produkter
Helios Lys Bakemiks
600 g
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfrie brownies
Hvit påskesjokolade med gurkemeie
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent