We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Panna Cotta med vaniljepulver
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 4
Den fløyelsmyke, søte desserten med en smak av vanilje. Panna Cotta kan smaksettes og toppes med så mye. Her har du en enkel variant toppet med bær og nøtter.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
4 stk gelatinplater
1 ts Helios Vaniljepulver
5 dl kremfløte
1 dl sukker
Topping
Bær og nøtter
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, skyll de godt og klem ut vannet.
Kok forsiktig opp fløte, sukker og vaniljepulver i en kasserolle.
Ta av platen og rør inn gelatinen.
Hell over i serveringsglass eller former, sett kjølig i minst 3 timer før servering.
Ingredienser
4 stk gelatinplater
1 ts Helios Vaniljepulver
5 dl kremfløte
1 dl sukker
Topping
Bær og nøtter
Instruksjoner
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, skyll de godt og klem ut vannet.
Kok forsiktig opp fløte, sukker og vaniljepulver i en kasserolle.
Ta av platen og rør inn gelatinen.
Hell over i serveringsglass eller former, sett kjølig i minst 3 timer før servering.