Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Peanøttsmør- og sjokoladecups
Snacks
60 min
Antall porsjoner:
Disse må du prøve!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
1 dl Helios Peanøttsmør, grovt
5 ss Helios Kokosolje, smeltet
1/2 cup kakaosmør
1/4 cup råkakaopulver
2 ss Helios Lønnesirup
Klype Helios Vaniljepulver
Klype Helios Himalayasalt
Bland sammen peanøttsmør og kokosolje i en skål og sett den i fryseren i ca 15 minutter.
I mellomtiden; smelt kakaosmør på lav varme og bland inn råkakaopulver, lønnesirup, vanilje og salt.
Ta peanøttsmør-blandingen ut av fryseren og plukk opp ca 1 ss av blandingen og rull til små baller.
Sett frem 10 mini-muffinsformer og hell oppi sjokoladeblandingen til formene er halvfulle.
Plasser én peanøttsmørball oppi hver cup.
Sett formene i fryseren og la stå i ca. 30 minutter før de kan spises.
Oppbevar i kjøleskap eller fryser.
Ingredienser
1 dl Helios Peanøttsmør, grovt
5 ss Helios Kokosolje, smeltet
1/2 cup kakaosmør
1/4 cup råkakaopulver
2 ss Helios Lønnesirup
Klype Helios Vaniljepulver
Klype Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Bland sammen peanøttsmør og kokosolje i en skål og sett den i fryseren i ca 15 minutter.
I mellomtiden; smelt kakaosmør på lav varme og bland inn råkakaopulver, lønnesirup, vanilje og salt.
Ta peanøttsmør-blandingen ut av fryseren og plukk opp ca 1 ss av blandingen og rull til små baller.
Sett frem 10 mini-muffinsformer og hell oppi sjokoladeblandingen til formene er halvfulle.
Plasser én peanøttsmørball oppi hver cup.
Sett formene i fryseren og la stå i ca. 30 minutter før de kan spises.
Oppbevar i kjøleskap eller fryser.
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Peanøttsmør Grovt m/salt
250 g
Helios Peanøttsmør Grovt u/salt
250 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent