We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Rocky Road med popcorn og mørk sjokolade

Dessert
15 min
Antall porsjoner: 20
Vår versjon av Rocky Road er en vegansk og litt sunnere variant av det klassiske julegodteriet med mørk sjokolade, nøtter, tørket frukt og popcorn . Enkelt, supergodt og perfekt på julebordet, eller bare når du har lyst på noe godt.

Ingredienser

2 dl Helios mandler eller hasselnøtter
1 dl Helios gresskarkjerner eller solsikkefrø
2 dl Helios tørket frukt (tranebær, rosiner, aprikoser)
3 dl poppet popcorn (eller puffet ris)
200 g mørk vegansk sjokolade (70% kakao)

Instruksjoner

Rist nøttene og frøene i en tørr panne (valgfritt, men gjør at de smaker enda bedre).
Hakk den tørkede frukten grovt.
Hell popcornen i en større skål.
Knus dem lett med neven slik at de blir litt mindre.
Legg litt av popcornet til siden og bruk senere som topping.
Hell i nøtter, frø og den tørkede frukten.
Smelt sjokoladen i vannbad og hell ned i skålen.
Vend rundt slik at alt dekkes av sjokoladen, og putt så i en ca 20x20 cm stor form dekket med bakepapir.
Bruk en slikkepott for å presse sammen alt slik at det holder seg sammen når sjokoladen stivner.
Topp med litt popcorn.
Putt i kjøleskapet eller fryseren til det har stivnet helt.
Ta ut av formen og legg på en skjærefjøl. Hakk, eller bryt, i mindre biter.
Server i en skål.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter