Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sjokoladecookies med cashewsmør
Snacks
45 min
Antall porsjoner:
Sjokoladecookies blir aldri feil! Disse er laget med cashewsmør.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 dl hvetemel
2 ts salt
1 ts natron
2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts espressopulver
200 g Helios Cashewsmør
300 g Helios Rårørsukker
1 stk økologisk egg
1 stk økologisk eggeplomme
300 g økologisk sjokolade
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland sammen hvetemel, salt, natron, vaniljepulver og espressopulver.
Varm opp cashewsmøret og ta det av platen.
I en kjøkkenmaskin blander du sammen rårørsukker, vaniljepulver, espressopulver og cashewsmør.
Kjør i noen minutter til det er godt blandet.
Bruk en sleiv og bland inn egg og eggeplommer.
Så tilsetter du de tørre ingrediensene litt etter litt til alt er blandet sammen.
Grovhakk sjokoladen og vend inn i deigen.
Ved hjelp av en spiseskje lager du små topper med deig og fordeler utover stekebrett med bakepapir.
Pass på at det er god avstand mellom.
Stekes i ca. 12-14 minutter til de er gylne, avkjøl på rist.
Ingredienser
4 dl hvetemel
2 ts salt
1 ts natron
2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts espressopulver
200 g Helios Cashewsmør
300 g Helios Rårørsukker
1 stk økologisk egg
1 stk økologisk eggeplomme
300 g økologisk sjokolade
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland sammen hvetemel, salt, natron, vaniljepulver og espressopulver.
Varm opp cashewsmøret og ta det av platen.
I en kjøkkenmaskin blander du sammen rårørsukker, vaniljepulver, espressopulver og cashewsmør.
Kjør i noen minutter til det er godt blandet.
Bruk en sleiv og bland inn egg og eggeplommer.
Så tilsetter du de tørre ingrediensene litt etter litt til alt er blandet sammen.
Grovhakk sjokoladen og vend inn i deigen.
Ved hjelp av en spiseskje lager du små topper med deig og fordeler utover stekebrett med bakepapir.
Pass på at det er god avstand mellom.
Stekes i ca. 12-14 minutter til de er gylne, avkjøl på rist.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Cashewsmør Naturell
250 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent