We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Sjokolademousse med avokado og brokkoli
Dessert
60 min
Antall porsjoner: 4
En deilig dessert med skjulte grønnsaker.
Oppskriftskreatør: Oppskriften er hentet fra TV 2-serien Bra godt, som en del av vårt samarbeid med TV 2 og Berit Nordstrand.
Sjokolademousse
½ brokkoli
4 stk modne avokadoer
3 ss kakaopulver
1 ts Helios Vaniljepulver
2 ss honning
Topping
4 ss finhakkede peanøtter
4 ss Helios Havregryn
1 økologisk sitron eller appelsin
Del brokkolien i buketter. Kok brokkolien i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp brokkoliene møre. La brokkolien tørke på litt tørkepapir.
Ha avokadokjøttet, brokkolien, kakaopulveret, honningen og sitronsaften i en blender. Kjør til jevn mousse. Du kan spe med litt melk hvis blandingen blir alt for tykk.
Ha sjokolademoussen i 4 porsjonsglass.
Rist peanøttene og havregrynene i en tørr panne til det er gyllent. Ha på honning og la steke i 1 minutt. Ha blandingen over på en tallerken og avkjøl.
Ingredienser
Sjokolademousse
½ brokkoli
4 stk modne avokadoer
3 ss kakaopulver
1 ts Helios Vaniljepulver
2 ss honning
Topping
4 ss finhakkede peanøtter
4 ss Helios Havregryn
1 økologisk sitron eller appelsin
Instruksjoner
Del brokkolien i buketter. Kok brokkolien i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp brokkoliene møre. La brokkolien tørke på litt tørkepapir.
Ha avokadokjøttet, brokkolien, kakaopulveret, honningen og sitronsaften i en blender. Kjør til jevn mousse. Du kan spe med litt melk hvis blandingen blir alt for tykk.
Ha sjokolademoussen i 4 porsjonsglass.
Rist peanøttene og havregrynene i en tørr panne til det er gyllent. Ha på honning og la steke i 1 minutt. Ha blandingen over på en tallerken og avkjøl.