We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Sjokolademousse med avokado og brokkoli

Dessert
60 min
Antall porsjoner: 4
En deilig dessert med skjulte grønnsaker.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Sjokolademousse

½ brokkoli
4 stk modne avokadoer
3 ss kakaopulver
1 ts Helios Vaniljepulver
2 ss honning

Topping

4 ss finhakkede peanøtter
4 ss Helios Havregryn
1 økologisk sitron eller appelsin

Instruksjoner

Del brokkolien i buketter. Kok brokkolien i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp brokkoliene møre. La brokkolien tørke på litt tørkepapir.
Ha avokadokjøttet, brokkolien, kakaopulveret, honningen og sitronsaften i en blender. Kjør til jevn mousse. Du kan spe med litt melk hvis blandingen blir alt for tykk.
Ha sjokolademoussen i 4 porsjonsglass.
Rist peanøttene og havregrynene i en tørr panne til det er gyllent. Ha på honning og la steke i 1 minutt. Ha blandingen over på en tallerken og avkjøl.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter