We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Sjokolademousse med kokosmelk
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 4
Enkelt og utrolig godt! Topp med bær, nøtter og vaniljekesam etter ønske.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
2 bokser Helios Kokosmelk
4-5 ss kakaopulver
3 ts sukrin eller annen søtning
Topping
Pistasjnøtter
Vaniljekesam
Bringebær
Sitronmelisse
Sett kokosmelken i kjøleskapet noen timer slik at den skiller seg.
Ta kokosmelken ut av kjøleskapet og fjern av det øverste laget (det harde) med en skje og legg over i en bolle.
Tilsett kakaopulver og sukrin (tilfør mer eller mindre etter hvor søt du ønsker den).
Bruk en håndmikser og pisk godt sammen.
Fordel i glass og sett gjerne kjølig i 15-20 minutter før servering.
Rett før servering topper du med vaniljekesam, pistasjnøtter bringebær og sitronmelisse.
Ingredienser
2 bokser Helios Kokosmelk
4-5 ss kakaopulver
3 ts sukrin eller annen søtning
Topping
Pistasjnøtter
Vaniljekesam
Bringebær
Sitronmelisse
Instruksjoner
Sett kokosmelken i kjøleskapet noen timer slik at den skiller seg.
Ta kokosmelken ut av kjøleskapet og fjern av det øverste laget (det harde) med en skje og legg over i en bolle.
Tilsett kakaopulver og sukrin (tilfør mer eller mindre etter hvor søt du ønsker den).
Bruk en håndmikser og pisk godt sammen.
Fordel i glass og sett gjerne kjølig i 15-20 minutter før servering.
Rett før servering topper du med vaniljekesam, pistasjnøtter bringebær og sitronmelisse.