We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Sjokolademousse med kokosmelk

Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 4
Enkelt og utrolig godt! Topp med bær, nøtter og vaniljekesam etter ønske.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 bokser Helios Kokosmelk
4-5 ss kakaopulver
3 ts sukrin eller annen søtning

Topping

Pistasjnøtter
Vaniljekesam
Bringebær
Sitronmelisse

Instruksjoner

Sett kokosmelken i kjøleskapet noen timer slik at den skiller seg.
Ta kokosmelken ut av kjøleskapet og fjern av det øverste laget (det harde) med en skje og legg over i en bolle.
Tilsett kakaopulver og sukrin (tilfør mer eller mindre etter hvor søt du ønsker den).
Bruk en håndmikser og pisk godt sammen.
Fordel i glass og sett gjerne kjølig i 15-20 minutter før servering.
Rett før servering topper du med vaniljekesam, pistasjnøtter bringebær og sitronmelisse.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter