We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Pestosuppe med pasta

Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Pasta og pesto er allerede en sikker vinner. Lag deg en pestosuppe med pasta, grønnkål og spinat!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1/2 gul løk, grovhakket
3 stilker stangselleri, grovhakket
100 g grønnkål, grovhakket
250 g spinat
2 ss Helios Olivenolje
9 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 ts Helios Urtesalt
2-3 ss Helios Grønn Pesto
200 g Helios Speltskruer

Instruksjoner

Vask og rens det grønne. Kok pasta etter anvisning på pakken.
I en stor gryte varmer du olivenolje og tilsetter løk.
Stek til den er gjennomsiktig før du tilsetter grønnkål og spinat.
Rør raskt rundt til spinaten faller sammen (ett par minutter).
Så tilsetter du stangselleri, buljong og salt.
La det småputre i ca. 20 minutter.
Kjør glatt med en kjøkkenmaskin eller stavmikser.
Legg tilbake i gryten og rør inn pestoen.
Server med pastaskruer og gjerne mer grønnkål hvis du ønsker det.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter