We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Superenkel tomatsuppe

Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
En superenkel tomatsuppe med gratinerte rugbrød med ost og urter.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 ss Helios Olivenolje
4 gulrøtter, grovhakket
1/2 gul løk, grovhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
9 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 boks Helios Hakkede Tomater
1 boks Helios Kikerter
4-5 skiver Helios Rugbrød
God parmesan
Persille og Helios Kokosmelk til topping

Instruksjoner

Vask og rens det grønne.
Varm olivenolje i en gryte og tilsett gulrøtter, løk og hvitløk.
La det surre til de er møre.
Så tilsetter du hakkede tomater og buljong og lar det småkoke i 15-20 minutter.
Smak eventuellt til med pepper hvis du ønsker det.
Imens suppen putrer fordeler du parmesan over rugbrødskivene og steker raskt i ovnen til osten er gyllen og sprø.
Kjør suppen til ønsket konsistens i en kjøkkenmaskin eller stavmikser.
Hell tilbake i kjelen og tilsett kikerter som er tilberedt etter anvisning på pakken.
Varm opp til kikertene er ferdige og fordel i serveringsboller.
Topp med grovhakket persille og kokosmelk og nyt sammen med rugbrød.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter