Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
BBQ-saus
Tilbehør
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 løk
3 fedd hvitløk
1 rød chili
1 ss Helios Olje
1/2 ts Helios Paprikapulver
1/2 ts salt
1 ts pepper
5 dl Helios Tomat passata
2 dl Helios Kokosblomstsukker
3 ss Helios Eplecidereddik
4-5 ss worchestershiresaus
Finhakk løk, hvitløk og chili.
Surr løken i olje til den er blank.
Ha i hvitløk og chili og alt krydderet.
Hell over tomat passata, eplecidereddik og worchestershiresaus.
Ha i sukkeret og rør godt.
Kok opp og la småkoke uten lokk i 1 time.
Kjør glatt med en stavmikser eller i en blender.
Avkjøl, fyll over på glass og oppbevar i kjøleskap.
Ta fram og pensle det du skal grille før og under grilling og nyt.
Ingredienser
1 løk
3 fedd hvitløk
1 rød chili
1 ss Helios Olje
1/2 ts Helios Paprikapulver
1/2 ts salt
1 ts pepper
5 dl Helios Tomat passata
2 dl Helios Kokosblomstsukker
3 ss Helios Eplecidereddik
4-5 ss worchestershiresaus
Instruksjoner
Finhakk løk, hvitløk og chili.
Surr løken i olje til den er blank.
Ha i hvitløk og chili og alt krydderet.
Hell over tomat passata, eplecidereddik og worchestershiresaus.
Ha i sukkeret og rør godt.
Kok opp og la småkoke uten lokk i 1 time.
Kjør glatt med en stavmikser eller i en blender.
Avkjøl, fyll over på glass og oppbevar i kjøleskap.
Ta fram og pensle det du skal grille før og under grilling og nyt.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Paprikapulver
28 g
Helios Eplecidereddik
750 ml
Helios Eplecidereddik
330 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Middagsbrød med chili
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent