We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Bruschetta med pesto
Forrett
30 min
Antall porsjoner:
Bruschetta blir aldri feil, denne enkle varianten topper du med pesto, mozerella og tomater.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
1 stk god baguette
Helios Olivenolje til pensling av brød
1 glass Helios Pesto
100 g fersk mozzerella, i skiver
Tomater
100 g cherrytomater, delt i fire
1 dl Helios Olivenolje
2 ts balasamicoeddik
1 fedd hvitløk
salt og pepper etter smak
Del baguetten i skiver og stek i varm panne i olivenolje på begge sider til de er gylne, legg de deretter til side.
Del cherrytomater i fire og bland sammen med olivenolje, finhakket hvitløk, balsamico og smak deg frem med salt og pepper.
Del mozzarella i skiver og legg over brødet, topp med pesto og tomater
Ingredienser
1 stk god baguette
Helios Olivenolje til pensling av brød
1 glass Helios Pesto
100 g fersk mozzerella, i skiver
Tomater
100 g cherrytomater, delt i fire
1 dl Helios Olivenolje
2 ts balasamicoeddik
1 fedd hvitløk
salt og pepper etter smak
Instruksjoner
Del baguetten i skiver og stek i varm panne i olivenolje på begge sider til de er gylne, legg de deretter til side.
Del cherrytomater i fire og bland sammen med olivenolje, finhakket hvitløk, balsamico og smak deg frem med salt og pepper.
Del mozzarella i skiver og legg over brødet, topp med pesto og tomater