Crispy kikerter er perfekt som snacks, men passer like godt som
topping på en middag eller i en salat. I denne varianten er det brukt
tacokrydder, men her kan man finne sin egen favorittsmak og prøve seg
frem.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
1 boks kikerter
1 ss Helios Olivenolje
2 ss Helios Tacokrydder
1 ts salt
Forvarm ovnen til 230 grader varmluft.
Hell kikerter i ett dørslag og skyll godt. La det godt renne av og legg de over på kjøkkenpapir. Tørk de godt slik at du får ut mest mulig væske. Legg over i en bolle og bland forsiktig inn olje og krydder.
Fordel kikertene over på ett stekebrett med bakepapir og sett midt i forvarmet ovn.
Stek i 15-20 minutter og vend underveis. Følg godt med siden steketid kan variere fra ovn til ovn.
Ingredienser
1 boks kikerter
1 ss Helios Olivenolje
2 ss Helios Tacokrydder
1 ts salt
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 230 grader varmluft.
Hell kikerter i ett dørslag og skyll godt. La det godt renne av og legg de over på kjøkkenpapir. Tørk de godt slik at du får ut mest mulig væske. Legg over i en bolle og bland forsiktig inn olje og krydder.
Fordel kikertene over på ett stekebrett med bakepapir og sett midt i forvarmet ovn.
Stek i 15-20 minutter og vend underveis. Følg godt med siden steketid kan variere fra ovn til ovn.