Baguetter er perfekt til matpakken, middagen eller ved siden av en god pastarett.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
300 g Helios Mørk Bakemiks
3,5 dl lunkent vann
1 ss honning
0,5 pose tørrgjær
0,5 ts salt
Bland sammen alle de tørre ingrediensene, spar litt av melet til utbakingen.
Tilsett vannet og honningen litt etter litt og kna deigen til du har en jevn og fin deig.
Tilsett mer vann eller mel etter behov.
Dekk til deigen og la den heve på ett lunt sted i ca 1 time, del deigen i to emner og form baguetter, dekk til og la det heve i ca 30 minutter på ett lunt sted.
Pensle med vann og stek på 180 grader i ca 30 minutter, avkjøl på rist og nyt.
Ingredienser
300 g Helios Mørk Bakemiks
3,5 dl lunkent vann
1 ss honning
0,5 pose tørrgjær
0,5 ts salt
Instruksjoner
Bland sammen alle de tørre ingrediensene, spar litt av melet til utbakingen.
Tilsett vannet og honningen litt etter litt og kna deigen til du har en jevn og fin deig.
Tilsett mer vann eller mel etter behov.
Dekk til deigen og la den heve på ett lunt sted i ca 1 time, del deigen i to emner og form baguetter, dekk til og la det heve i ca 30 minutter på ett lunt sted.
Pensle med vann og stek på 180 grader i ca 30 minutter, avkjøl på rist og nyt.