We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Grillet søtpotet med yoghurt og pesto

Tilbehør
30 min
Antall porsjoner:
Søtpotet på grillen er utrolig godt, litt forberedelser må til med det er det så absolutt verdt! Server med yoghurt, pesto og topp med litt frisk dill.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 stk stor søtpotet
Helios Olivenolje
Salt og pepper etter smak

Yoghurt

1 dl yoghurt naturell
1 ss sitron, saften av
Salt og pepper etter smak
1 glass Helios Pesto
Frisk dill

Instruksjoner

Start med å koke søtpoteten til du kan stikke en gaffel i den.
Dette vil ta ca. 10 minutter avhengig av størrelsen på poteten.
Når poteten er kokt tar du den til side og tar den avkjøles noe før du
deler den i båter.
Bland sammen yoghurt, sitronsaft, salt og pepper.
Sett til side.
Bland sammen olivenolje, salt og pepper.
Pensle båtene og legg på en middels varm grill.
La de grilles i 2-3 minutter pr. side, avhengig av størrelse.
Server med yoghurt, pesto og frisk dill.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter