Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Knuste poteter med oregano
Tilbehør
45 min
Antall porsjoner:
Disse knuste potetene er supergode som tilbehør eller som en snack. Smaksatt med oregano og parmesan, enkelt og superdigg!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
250 g småpoteter
50 g parmesan
2 ss Helios Olivenolje
2 klyper Helios Oregano
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Vask potetene og kok de møre.
Avkjøl litt før du legger de utover ett stekebrett med bakepapir.
Bruk en stor gaffel eller stekespade og klem de flate.
Fordel olivenolje, revet parmesan, salt, pepper og oregano over potetene.
Sett i varm ovn på 220 grader og stek til de er gylne og sprø.
Ingredienser
250 g småpoteter
50 g parmesan
2 ss Helios Olivenolje
2 klyper Helios Oregano
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Instruksjoner
Vask potetene og kok de møre.
Avkjøl litt før du legger de utover ett stekebrett med bakepapir.
Bruk en stor gaffel eller stekespade og klem de flate.
Fordel olivenolje, revet parmesan, salt, pepper og oregano over potetene.
Sett i varm ovn på 220 grader og stek til de er gylne og sprø.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Oregano
6 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Middagsbrød med chili
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent