We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Knuste poteter med pesto
Tilbehør
45 min
Antall porsjoner:
Disse er helt fantastisk gode, og ikke minst vakre å se på!
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
10-12 små poteter
2 ss Helios Olivenolje
Salt og pepper, etter smak
1 glass Helios Grønn Pesto
50 g pinjekjerner
1 stk sitron
Forvarm ovnen til 220 grader.
Vask potetene og kok til de er møre.
Hell av vannet og legg potetene over ett stekebrett med bakepapir.
Bruk baksiden av en liten gryte og knus potetene flate.
Fordel over olivenolje, salt og pepper. Sett i ovnen og la de stå i 20-25 minutter til de er sprø og gylne.
Imens potetene står i ovnen rister du pinjekjernene lett i en tørr og varm stekepanne.
Legg potetene over på ett serveringsfat og fordel pesto og pinjekjerner over.
Topp gjerne med friske urter og noen sitronskiver.
Ingredienser
10-12 små poteter
2 ss Helios Olivenolje
Salt og pepper, etter smak
1 glass Helios Grønn Pesto
50 g pinjekjerner
1 stk sitron
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 220 grader.
Vask potetene og kok til de er møre.
Hell av vannet og legg potetene over ett stekebrett med bakepapir.
Bruk baksiden av en liten gryte og knus potetene flate.
Fordel over olivenolje, salt og pepper. Sett i ovnen og la de stå i 20-25 minutter til de er sprø og gylne.
Imens potetene står i ovnen rister du pinjekjernene lett i en tørr og varm stekepanne.
Legg potetene over på ett serveringsfat og fordel pesto og pinjekjerner over.
Topp gjerne med friske urter og noen sitronskiver.