Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Maissalsa
Tilbehør
30 min
Antall porsjoner:
Fargerik salsa som passe perfekt som tilbehør til grillingen eller alene med litt nachos.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
Salsa
360 g Helios Mais
400 g Helios Kikerter
400 g Helios Røde Kidneybønner
1 agurk, i terninger
3 tomater, i terninger
1 rødløk, i terninger
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
1 ts Helios Urtesalt
1 stk sitron, saften av
Vask, rens og del agurk, tomater og rødløk i terninger.
Tilbered kikerter og kidneybønner etter anvisning på pakken.
Bland sammen dressingen.
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og hell over dressingen.
Server som siderett eller alene med nachos.
Ingredienser
Salsa
360 g Helios Mais
400 g Helios Kikerter
400 g Helios Røde Kidneybønner
1 agurk, i terninger
3 tomater, i terninger
1 rødløk, i terninger
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
1 ts Helios Urtesalt
1 stk sitron, saften av
Instruksjoner
Vask, rens og del agurk, tomater og rødløk i terninger.
Tilbered kikerter og kidneybønner etter anvisning på pakken.
Bland sammen dressingen.
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og hell over dressingen.
Server som siderett eller alene med nachos.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Mais
360 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Middagsbrød med chili
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent