Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Middagsbrød med chili
Tilbehør
>60 min
Antall porsjoner:
Mange middager krever ett skikkelig godt brød, og her får du en spicy variant med chili.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
5 dl hvetemel
5 dl speltmel
1 pose tørrgjær
5 dl lunkent vann
1 klype salt
1 ts sukker
2 ss olivenolje
Topping
Helios Chiliflak
Helios Oregano
Helios Basilikum
Soltørkede tomater
Fingersalt
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland alt det tørre i en bolle, tilsett vannet og rør deigen godt sammen.
Så tilsetter du olivenolje og blander lett sammen.
Dekk til bollen og la den etterheve i ca. 30 minutter på ett lunt sted.
Kle en liten bakeform, ca. 20x30 cm, med bakepapir og hell i den ferdighevede røren.
Fordel over soltørkede tomater og trykk lett ned i deigen.
Deretter strør du over krydder og fingersalt.
Etterhev i ca. 20 minutter og stek brødet i 25-30 minutter midt i ovnen til det er gyllent og gjennomstekt.
Avkjøl på rist og nyt .
Ingredienser
5 dl hvetemel
5 dl speltmel
1 pose tørrgjær
5 dl lunkent vann
1 klype salt
1 ts sukker
2 ss olivenolje
Topping
Helios Chiliflak
Helios Oregano
Helios Basilikum
Soltørkede tomater
Fingersalt
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland alt det tørre i en bolle, tilsett vannet og rør deigen godt sammen.
Så tilsetter du olivenolje og blander lett sammen.
Dekk til bollen og la den etterheve i ca. 30 minutter på ett lunt sted.
Kle en liten bakeform, ca. 20x30 cm, med bakepapir og hell i den ferdighevede røren.
Fordel over soltørkede tomater og trykk lett ned i deigen.
Deretter strør du over krydder og fingersalt.
Etterhev i ca. 20 minutter og stek brødet i 25-30 minutter midt i ovnen til det er gyllent og gjennomstekt.
Avkjøl på rist og nyt .
Relaterte produkter
Helios Basilikum
10 g
Helios Chiliflak
23 g
Helios Oregano
6 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Knuste poteter med oregano
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent