Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Patatas bravas
Tilbehør
45 min
Antall porsjoner: 1
Patatas bravas er en spansk tapasrett bestående av poteter toppet med en smakfull tomatsaus.
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
Poteter
600 g poteter
4 ss Helios Olivenolje
Tomatsaus
1 løk
2 hvitløk
1 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios Tomatpuré
1 ss hvitvinsedik
1 boks Helios Hakkede tomater
2 ts Helios Rårørsukker
2 ts Helios Paprikapulver
1 ts Helios Urtesalt
1 håndfull fersk persille
Del potetene i båter, hell over olivenolje og stek potetene i ovnen i forvarmet ovn på 225 °C til potetene har fått farge, omtrent 35 minutter.
Finhakk løk og hvitløk og fres i litt olje.
Rør inn tomatpuré, hvitvinseddik, paprikapulver, urtesalt og rørsukker.
Ha deretter i hakkede tomater og la det småkoke til sausen ikke lenger er rennende, i omtrent 10 minutter.
Server poteter toppet med tomatsaus og fersk persille.
Ingredienser
Poteter
600 g poteter
4 ss Helios Olivenolje
Tomatsaus
1 løk
2 hvitløk
1 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios Tomatpuré
1 ss hvitvinsedik
1 boks Helios Hakkede tomater
2 ts Helios Rårørsukker
2 ts Helios Paprikapulver
1 ts Helios Urtesalt
1 håndfull fersk persille
Instruksjoner
Del potetene i båter, hell over olivenolje og stek potetene i ovnen i forvarmet ovn på 225 °C til potetene har fått farge, omtrent 35 minutter.
Finhakk løk og hvitløk og fres i litt olje.
Rør inn tomatpuré, hvitvinseddik, paprikapulver, urtesalt og rørsukker.
Ha deretter i hakkede tomater og la det småkoke til sausen ikke lenger er rennende, i omtrent 10 minutter.
Server poteter toppet med tomatsaus og fersk persille.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Paprikapulver
28 g
Helios Tomater Hakkede
400 g
Helios Tomatpuré
200 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Middagsbrød med chili
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent