Patatas bravas

Tilbehør
45 min
Antall porsjoner: 1
Patatas bravas er en spansk tapasrett bestående av poteter toppet med en smakfull tomatsaus.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Poteter

600 g poteter
4 ss Helios Olivenolje

Tomatsaus

1 løk
2 hvitløk
1 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios Tomatpuré
1 ss hvitvinsedik
1 boks Helios Hakkede tomater
2 ts Helios Rårørsukker
2 ts Helios Paprikapulver
1 ts Helios Urtesalt
1 håndfull fersk persille

Instruksjoner

Del potetene i båter, hell over olivenolje og stek potetene i ovnen i forvarmet ovn på 225 °C til potetene har fått farge, omtrent 35 minutter.
Finhakk løk og hvitløk og fres i litt olje.
Rør inn tomatpuré, hvitvinseddik, paprikapulver, urtesalt og rørsukker.
Ha deretter i hakkede tomater og la det småkoke til sausen ikke lenger er rennende, i omtrent 10 minutter.
Server poteter toppet med tomatsaus og fersk persille.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter