Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Syltet rødløk
Tilbehør
30 min
Antall porsjoner: 6
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 rødløk
1 dl vann
1 dl Helios Eplecidereddik
1 dl sukker
1 klype Helios Himalayasalt
Del rødløk i tynne skiver eller ringer.
Legg de i et glass med lokk til som du kan oppbevare de i.
Kok opp vann, eplecidereddik og sukker under omrøring, slik at sukkeret blir oppløst.
Hell den varme blandinga over rødløken og la det stå på benken til det har blitt avkjølt.
Skru på lokket og oppbevar i kjøleskap til du trenger det.
Nyt syltet rødløk på taco, skiver, gryter eller salat.
Det perfekte tilbehøret!
Ingredienser
1 rødløk
1 dl vann
1 dl Helios Eplecidereddik
1 dl sukker
1 klype Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Del rødløk i tynne skiver eller ringer.
Legg de i et glass med lokk til som du kan oppbevare de i.
Kok opp vann, eplecidereddik og sukker under omrøring, slik at sukkeret blir oppløst.
Hell den varme blandinga over rødløken og la det stå på benken til det har blitt avkjølt.
Skru på lokket og oppbevar i kjøleskap til du trenger det.
Nyt syltet rødløk på taco, skiver, gryter eller salat.
Det perfekte tilbehøret!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Eplecidereddik
750 ml
Helios Eplecidereddik
330 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Middagsbrød med chili
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent