Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Vegetariske sommerruller med peanøttsaus
Forrett
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 pakke risark
1 gulrot
1/3 agurk
1/4 rød paprika
1/4 gul paprika
1 potte frisk koriander
2-3 dl ruccola
1 pakke risnudler
Peanøttsaus
2 ss Helios Peanøttsmør
3 ss hoisinisaus
1 fedd hvitløk
1 cm ingefærrot
Saft fra 1 lime
ca 2 dl vann
Legg risnudlene i en bolle og hell kokende vann over.
La trekke i 5-7 minutter før du heller av vannet og skyll nudlene i kaldt vann gjennom et dørslag. (Eller følg instruksjonene på pakken)
Lag peanøttsausen mens nudlene blir ferdige.
Finhakk hvitløk og ingefærrot og ha i en kasserolle sammen med peanøttsmør og hoisinsaus.
Varm opp og spe med vann litt etter litt, til du får passe konsistens på sausen.
Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn limesaft.
Ha over i ei skål.
Klargjør grønnsakene ved å dele de i tynne strimler.
Vask og tørk ruccolaen.
Lag sommerrullene ved å dyppe risarket i vann, eller skyll det under rennende vann på begge sider.
Legg arket på skjærefjøla og legg på risnudler, grønsaker, koriander og ruccola.
Brett inn først nederst, så på begge sider og rull sammen.
Teknikken kommer etterhvert, og det lønner seg å brette litt kjapt.
Server sommerullene med det samme, dyppet i nydelig peanøttsaus.
Ingredienser
1 pakke risark
1 gulrot
1/3 agurk
1/4 rød paprika
1/4 gul paprika
1 potte frisk koriander
2-3 dl ruccola
1 pakke risnudler
Peanøttsaus
2 ss Helios Peanøttsmør
3 ss hoisinisaus
1 fedd hvitløk
1 cm ingefærrot
Saft fra 1 lime
ca 2 dl vann
Instruksjoner
Legg risnudlene i en bolle og hell kokende vann over.
La trekke i 5-7 minutter før du heller av vannet og skyll nudlene i kaldt vann gjennom et dørslag. (Eller følg instruksjonene på pakken)
Lag peanøttsausen mens nudlene blir ferdige.
Finhakk hvitløk og ingefærrot og ha i en kasserolle sammen med peanøttsmør og hoisinsaus.
Varm opp og spe med vann litt etter litt, til du får passe konsistens på sausen.
Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn limesaft.
Ha over i ei skål.
Klargjør grønnsakene ved å dele de i tynne strimler.
Vask og tørk ruccolaen.
Lag sommerrullene ved å dyppe risarket i vann, eller skyll det under rennende vann på begge sider.
Legg arket på skjærefjøla og legg på risnudler, grønsaker, koriander og ruccola.
Brett inn først nederst, så på begge sider og rull sammen.
Teknikken kommer etterhvert, og det lønner seg å brette litt kjapt.
Server sommerullene med det samme, dyppet i nydelig peanøttsaus.
Relaterte produkter
Helios Peanøttsmør Grovt u/salt
250 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Middagsbrød med chili
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent