Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Tofusalat med søtpotet og kremet tahinidressing
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 4
Smaksrik salat med tofu, søtpotet og kremet tahinidressing.
Oppskriftskreatør:
Maja Warodell
Ingredienser
Instruksjoner
2 middels store søtpoteter
150 gram grønn- eller svartkål
150 gram sprø salat, f.eks. romanosalat
2 stk avokado
Et knippe reddiker
2x125 gram Helios Tofu
2 ss Helios Olivenolje
2 ss japansk soya
1 ts sriracha
Tahinidressing
2 ss Helios Tahin
1 hvitløksfedd
1 ss sitronsaft
2 ss vann
1 ts Helios Lønnesirup
0,5 ts Helios Himalayasalt
Svart pepper etter smak
Sett ovnen på 225 grader.
Skrubb søtpoteten og kutt den i terninger.
Bak dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er myke.
Skjær tofu i terninger og varm opp olje i en stekepanne.
Stek tofuen sprø og tilsett så soya og sriracha slik at det dekker alle bitene.
Del grønnkål og salat i mindre biter.
Skjær avokado og reddiker i skiver.
Dressing
Rør ut tahin i vann og tilsett sitron, presset hvitløk og sirup.
Smak til med salt og pepper.
Sett sammen salaten og drypp dressingen over.
Ingredienser
2 middels store søtpoteter
150 gram grønn- eller svartkål
150 gram sprø salat, f.eks. romanosalat
2 stk avokado
Et knippe reddiker
2x125 gram Helios Tofu
2 ss Helios Olivenolje
2 ss japansk soya
1 ts sriracha
Tahinidressing
2 ss Helios Tahin
1 hvitløksfedd
1 ss sitronsaft
2 ss vann
1 ts Helios Lønnesirup
0,5 ts Helios Himalayasalt
Svart pepper etter smak
Instruksjoner
Sett ovnen på 225 grader.
Skrubb søtpoteten og kutt den i terninger.
Bak dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er myke.
Skjær tofu i terninger og varm opp olje i en stekepanne.
Stek tofuen sprø og tilsett så soya og sriracha slik at det dekker alle bitene.
Del grønnkål og salat i mindre biter.
Skjær avokado og reddiker i skiver.
Dressing
Rør ut tahin i vann og tilsett sitron, presset hvitløk og sirup.
Smak til med salt og pepper.
Sett sammen salaten og drypp dressingen over.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Vaffelsandwich med tofu, bakt tomat og basilikum
Sprø mandeltofu med syltede grønnsaker og sort ris
Teriyaki poké bowl med tofu og avokado
Sprø tofu i rød curry med risnudler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent