We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Havrevafler med kanel og epler
Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Nystekte vafler er alltid godt. Dette er en litt sunnere variant med havregryn og en deilig smak av kanel.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
4 dl økologisk melk
3 ss smør, smeltet
2 økologisk egg
2 økologiske epler, revet
4 dl Helios Spelt, siktet
4 dl Helios Havregryn
3 ts Helios Ceylon kanel
Riv eple.
I en bolle blander du sammen melk, smeltet smør, egg og revet eple.
I en annen bolle blander du sammen speltmel, havregryn og kanel. Rør sammen med melkerøren til en jevn røre.
Stek vaflene og topp gjerne med yoghurt, nøtter og sirup.
Ingredienser
4 dl økologisk melk
3 ss smør, smeltet
2 økologisk egg
2 økologiske epler, revet
4 dl Helios Spelt, siktet
4 dl Helios Havregryn
3 ts Helios Ceylon kanel
Instruksjoner
Riv eple.
I en bolle blander du sammen melk, smeltet smør, egg og revet eple.
I en annen bolle blander du sammen speltmel, havregryn og kanel. Rør sammen med melkerøren til en jevn røre.
Stek vaflene og topp gjerne med yoghurt, nøtter og sirup.