Helios Soyasaus Tamari er en økologisk tradisjonell japansk soyasaus, tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Helios Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Der får sausen modne i to år før tapping. Egner seg til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger. Kan erstatte salt ved koking av ris, og ikke minst til sushi.
Ingredienser: Vann, SOYABØNNER* (33 %), havsalt, koji (aspergillus oryzae). *= Økologisk.
Sertifikater (klikk for mer info)
Ernæringsverdi pr 100 millilitre
Energi (joule) |
270 kJ |
Energi (kalorier) |
65 kcal |
Fett |
1 g |
Herav mettet |
1 g |
Karbohydrater |
5 g |
Av hvilket sukker |
0,9 g |
Protein |
8,3 g |
Salt |
12 g |